A Feba Építő és Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult meg azzal a céllal, hogy az általános építőipari kivitelezések piacán az ügyfeleknek egy magasabb szintu szolgáltatást tudjon nyújtani.


1995-ben a Kft. az általános kivitelezéseken belül a lakás felújításokra specializálódott. Így sikerült ezen a területen nagy tapasztalatra szert tenni.

1999-ben már a vegyipar által támasztott építőipari igényeknek is sikerült megfelelni és ezen a területen is sikeresen tudtuk az ügyfeleinket kiszolgálni.

2003-ban felismerve az új piaci elvárásokat, az olcsóbb de hatékonyabb hőszigetelés illetve az energia megtakarítások iránti óriási igényt döntés született: felépítjük a thermográfiai részlegünket. Így Magyarországon elsőként a thermográfia segítségével egyedülálló szolgáltatást tudunk nyújtani megrendelőinknek.

2004-ben befejeztük az elméleti és a gyakorlati felkészülést és sikeresen elindítottuk a thermográfiai részlegünket.

2005-től nemcsak a thermográf felmérést kínáljuk ügyfeleinknek, hanem szigetelő szakembereink által a felújítás kivitelezését is igény szerint biztosítjuk. Azon lakóközösségek számára kik szeretnének indulni a panel programban egy egyedi szolgáltatás csomagot alakítottunk ki mellyel az esélyeik jelentősen növelhetőek.

2006 január óta alkalmazzuk a már Amerikában és Nyugat Európában széles körben elterjedt befújásos szigetelést. A technológia - gondos és szakszeru kivitelezéssel társulva - biztosítja a hézagmentes, hőhídmentes és ülepedésbiztos szigetelést. A cellulóz alapanyagú szigetelőanyag pedig környezetbarát, az előállításához az összes szigetelőanyag közül a legkevesebb CO2 kibocsátás társul.

2007- óta az X-Floc piacvezető befújó gépeinek forgalmazását is megkezdtük mint magyarországi importőr. Ezen felül az Isocell cellulóz szigetelőanyag magyarországi képviseletét is elvállaltuk, ezzel elősegítve a környezetbarát és minőségi szigetelés elterjedését Magyarországon.

2008- Kelet-Európa legmodernebb cellulóz szigetelőanyag gyártó üzemének termékét a Vekover-t is, képviseljük és forgalmazzuk Magyarországon.

2010- Elkezdjük forgalmazni az első magyar minősített cellulóz szigetelést FebaCell márka néven. Ettől az évtől a befújásos technológiával már kőzetgyapot szigetelést is készítünk.

2011- Magyarországon elsőként megkezdjük a panelfödémek cellulóz hőszigetelését, magfúrásos-befújásos eljárással.

 


Molnár GyulaÜdvözlettel:
Molnár Gyula
ügyvezető igazgató
Kiállításaink
2009, Kaposvár - Regionális szigeteléstechnikai konferencia

2008, Vác - Energia holnap

2008, Budapest - Renexpo kiállítás

2005, Budapest - Portál-Renova kiállítás

2005, Budapesti Muszaki Egyetem - szigetelési konferencia
|