Miért jó nekem a thermográf vizsgálat?

Ha Ön ingatlanjának utólagos hőszigetelésén, vagy nyílászárók cseréjén gondolkozik, akkor pontosan tudja mekkora pénzügyi áldozatot jelent ez. Kétségtelen, hogy indokolt esetben az utólagos hőszigetelés nagyon hasznos dolog és nem véletlenül több ezer ember végezteti el ezt az átalakítást az ingatlanján. Mikor megkérdeznek egy építőipari vállalatot, hogy miként fogják megoldani a hőszigetelést, valószínűleg az egész építmény körülszigetelését illetve a nyílászárók cseréjét fogják felajánlani. Ha előtte elvégezteti lakása thermográf felülvizsgálatát, akkor az általunk nyújtott információk alapján meg lehet határozni, hogy pontosan hol is szökik ki a meleg és így csak ezeken a részeken kell az átalakításokat elvégeztetni. Ezen felmérés segítségével akár 50-60 százalékkal olcsóbban is megoldhatja ingatlana hőszigetelését.

Hogyan történik egy ilyen felmérés?

Ön felveszi velünk a kapcsolatot, bemutatja az ingatlant. Ennek alapján mi elvégezzük a megfelelő előkészületeket, hogy fel tudjuk mérni az ingatlant. A helyszínen elvégezzük a felmérést, ami körülbelül 45-60 percet vesz igénybe. A mérési eredményeket a központunkban mérnökeink kielemzik. Pár napon belül átadjuk Önnek az eredményeket.

Miért érdemes szakemberhez fordulni?

A szakember pontosan meghatározza Önnek, a hőhidak, szigetelési hiányosságok helyét. A kiértékelt, dokumentált mérési eredmények birtokában Ön könnyen eldöntheti, hogy érdemes-e a az utólagos hőszigetelést elvégeztetnie.

Kihez fordulhat segítségért?

Ha bizonytalan az utólagos hőszigetelés megtérülésében, ha biztosan akarja tudni, hogy mitől magas a gázszámlája, akkor kérem keressen fel minket.
-> Elérhetőségünk

Mennyit spórolhat a gázszámlán?

A hőhidak és a hőveszteségek gazdaságos megszüntetésével a lehető legalacsonyabb költséggel spórolhatja meg gázszámlája akár 35-40 százalékát.

Mely területeken lehet hasznos egy thermográfiai felmérés?

-> Szolgáltatásaink
|